WinkelmandjeAfrekenenUw klantgegevens

Verzending en retouren

Na ontvangst van betaling wordt de bestelling per omgaande met de post verzonden. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,80 bij een bestelling onder € 70,00; daarboven worden geen verzendkosten gerekend.
Voor rembours zendingen binnen Nederland rekenen wij altijd een vast tarief van € 15,00.
Voor verzendingen buiten Nederland worden de verzendkosten per verzending bepaald. Neem hiervoor contact met ons op per e-mail: postmaster@stripwinkeldickbos.nl

U kunt ook een bestelling afhalen in Stripwinkel Dick Bos. Dit kunt u aangeven in de bestelprocedure. Als wij uw betaling ontvangen hebben, krijgt u een e-mail dat de bestelling in de winkel gereed ligt.
Wilt u graag een artikel bekijken dan kan dit. Geef dit dan twee dagen van tevoren per e-mail aan. Dan zorgen wij dat het artikel gereed ligt ter inzage.

Alle strips die wij verzenden zijn van goede kwaliteit. Als u niet tevreden bent over de bestelling kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling een e-mail sturen. In deze e-mail moet u het bestelnummer vermelden met een omschrijving van de klacht. Binnen twee werkdagen krijgt u reactie.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Het retourformulier vindt u hier


De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Volgende
Uitgevers
Snelzoeken
 
Snelzoeken op titel / uitgeverij.
Geavanceerd zoeken op oa. auteurs
0 items
CELLULOID
CELLULOID
€24,95
€9,95